dakujem za odpoved. Teraz som našiel odpoveď. Čo by si strihol? Kupil som to ako javor cerveny, ale urcite je to javor freemani, ale neviem co je to za kultivator. Nevieš povedať?Predpokladám, že máte na mysli Acer × freemanii a áno, mám ich niekoľko a rád odpoviem na všetky vaše otázky. Tieto stromy rastú veľmi dobre a rýchlo s minimálnou údržbou a na jeseň majú úplne úžasné farby. Jedna vec, ktorú odporúčam, je prerezávanie spodných konárov každý rok od mladého veku - všetky vetvy na strome rastú veľmi vertikálne, takže nižšie vetvy majú tendenciu konkurovať vodcu. Ak ich nezačiarknete, tieto konáre prerastú do koruny zvyšku stromu a môžu spôsobiť poškodenie.
I have a 17 year old acer freemanii planted in my parkway - I will take a picture and postdakujem za odpoved. Teraz som našiel odpoveď. Čo by si strihol? Kupil som to ako javor cerveny, ale urcite je to javor freemani, ale neviem co je to za kultivator. Nevieš povedať?
View attachment 1003429
co by ste mi poradili?Mám 17 ročný acer freemanii zasadený v mojej parkway - odfotím a postnem
Enter your email address to join: