Tusitel
ArboristSite Operative
Ukažte fotografii základního stromu/kmenu.
Ukažte fotografii základního stromu/kmenu.
"Myslím, že strom už vyschl."Je to web na této pobočce? Pokud ano, byla to moje zkušenost, když to vidím, větev je obvykle mrtvá. Z fotografie vypadají listy na této fotografii také zkroucené a mrtvé.
View attachment 1177469
Mulč a hloubka se mi zdají dobře a také teď nevypadají příliš mokré. Vaše tráva je krásná a nevidím plevel použijte na svém trávníku žádný přípravek na hubení plevele?
View attachment 1177470
Mimochodem, nejsem arborista. Jsem jen majitel domu, který miluje pěstování věcí.
Ano, ale vypadá to, že ve vodě bylo něco, co kolem díry zanechalo bílý prstenec"Myslím, že strom už vyschl."
Have you contacted the person you bought the tree from? Maybe they can get you a replacement?Yes, I fertilize the lawn once every month and a half. I think it was already too late to plant such a balled tree, and who knows how it was dug up because I didn't see any fine roots
Používám něco na trávníku, chemikálie nebo hnojivo?
Ano, právě dnes jsem je kontaktoval. čekám na jejich odpověďKontaktovali jste osobu, od které jste stromek koupili? Možná vám seženou náhradu?
Snad to nahradí zdravým stromem. Hodně štěstí!Ano, právě dnes jsem je kontaktoval. čekám na jejich odpověď
Enter your email address to join: